Saapuminen

Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee Hämeenlinnassa, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Hämeenlinnaan saavut mukavasti autolla, junalla tai linja-autolla. Kantolan alueella oleva puisto sijaitsee vain noin 2 km päässä rautatieasemalta, linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta.
Käyntiosoite: Puusepänkatu 9, 13110 Hämeenlinna

Kantola

Vanajaveden äärellä, Kantolan teollisuusalueella sijaitseva tapahtumapuisto on pääsääntöisesti tasaista nurmikenttää. Alueen eteläpäässä on loiva nurmen päällystämä mäki, josta on hyvät maisemat ympäristöön. Lisäksi alueella on kolme isompaa kivituhka-aluetta, jotka toimivat esimerkiksi sisäänkäyntinä sekä lava-alueina. Muina kuin tapahtuma-aikoina puisto toimii yleisenä ja kaikille avoimena virkistysalueena.

Majoitus

Hämeenlinnasta löytyy majoituspaikkoja moneen eri mieltymykseen ja tarpeeseen. Majoitut mukavasti, halusitpa luonnon rauhaan tai kaupungin sykkeeseen. Hotelliemme ohella löydät Hämeenlinnasta ja ympäristöstä idylliset kartano- ja maatilakohteet, mökit sekä asuntovaunu- sekä leirintäalueet.

Tutustu myös kotimajoitusvaihtoehtoihin: www.airbnb.fi