4,2 miljoonaa ihmistä

Tapahtumapuisto tarjoaa viihtyisät puitteet monipuolisille tapahtumille lähellä kaupungin keskustaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella – vain tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta. Loistavan sijainnin puolesta puhuu sekin, että meitä ympäröi 4,2 miljoonaa ihmistä vain kahden tunnin ajomatkan säteellä.

Monipuolinen

Uudella tapahtumapuistolla Hämeenlinna tulee vahvasti mukaan Suomen tapahtumatoimintaan. Vehreä puistoalue Vanajaveden rannalla sopii kaikenlaisille tilaisuuksille aina pienemmistä tapahtumista 50 000 hengen megatapahtumiin asti.

9,5 hehtaaria

Upea 9,5 hehtaarin alue on helposti muokattavissa monipuolisille tapahtumille. Tilaisuuksia voidaan järjestää ympäri vuoden. Tapahtumapuisto on pääsääntöisesti tasaista nurmikenttää. Lisäksi alueelta löytyy kolme isompaa kivituhka-aluetta ja huoltoteitä, jotka lohkovat nurmialuetta.

Paikka juuri sinulle

Puiston suunnittelussa on huomioitu kaikki nykyajan vaatimukset ja tasainen nurmikenttä ilman kiinteitä rakenteita mahdollistaa erityyppisten ja kokoisten tilaisuuksien toteuttamisen joustavasti ja helposti

Tervetuloa Hämeenlinnaan